مشاوره حقوقی رایگان - پول تو دوران دوستی

سلام. من با یه خانمی که از من 10 سال بزرگترن تو اینستا آشنا شدم و اولش گفتن مجردن و بعدا گفتن مطلقه هستن تو این دوران منم بهشون گفتم نمیتونم ازدواج کنم باهاشون فقط صیغه محرمیت بخونیم ایشونم تو این دوران یسری مبالغ به بنده دادن به عنوان هدیه که برو کفشو لباس بخر خودم هواتو دارم و هرشب از من درخواست رابطه نامشروع به صورت چتی میکردن و ازم خواستن برم خونشون باهاش باشم قبول نکردم حالا میگه شکایت میکنم باید پولارو پس بدید میشه گفت 80درصد پولشو پس دادم الان میتونه باز ازم شکایت کنه حدود دوملیون دیگه ازم داره ولی خب پول دادن کفشو لباس بگیرم پیاماشم هست منم فیش واریزی خرید کفشو دارم یا منم میتونم از این خانوم شاکی باشم چون شب و روز نذاشتن من سرکار برم می‌گفت خودم هواتو دارم ازم درخواست هم خوابی داشتن برم شهرشون باهاش باشم منم هر سری قبول نکردم بخاطر همینم پول بهم دادن که برم پیشش آخر سرم نرفتم گفتن شکایت میکنن

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ادعای شما قابل پیگیری نیست
ولی اگه پولی داده و ثابت کنید هدیه بوده نمیتونه پس بگیره و اگه قرض داده میتونه پس بگیره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر قرض باشد امکان باز پس گیری وجود دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی چت های انجام شده و مدارک واریزی دارد