مشاوره حقوقی رایگان - مشکل در قرارداد شراکت

با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بنده مهندس شیمی هستم و حدود سال 92 اقدام گرفتن زمین در یکی از شهرکهای صنعتی کردم
پول زمین و قرارداد و غیره را خودم دادم و به نام شخصی هم هست و به نام خودم
با یکی از دوستان قرار گذاشتیم که ایشان اقدام به ساخت کند و طرح و زمین از من باشد، اما متاسفانه به دلیل اعتماد بیجا، در تک تک مراحل از ایشان نوشته ای نگرفتم و تازه مکتوبی مبنی بر شراکت 50 درصدی اما دست نویس به ایشان امضا کردم
اما ایشان در مکتوب به هیچ وجه به شرایط سهم آورده خود اشاره نکرده اند و تنها اشاره شده که زمین به نام من است و من قبول میکنم نصف آن را به ایشان بعد از پرداخت بدهی های زمین واگذار کنم
اما در ضمن ایشان، ساخت را هم انجام نداده و تنها بچه سوله ای کوچک که با قوطی و غیر اصولی ساخته شده و آن هم بیشتر از فروش مواد تولیدی خودم ساخته است
تمام مراحل خرید مواد و غیره را خودم انجام دادم و ایشان مدام قول بیجا دادند تا نهایتا دوسال قبل کار به دعوا کشید و از کارگاه کوچک بیرونشان کردم ، اما به دلیل قرارداد ذکر شده ، همین طور بلاتکلیف مانده و تهدید هم میشوم و هیچ طور برای حساب و کتاب هم نمی‌آید
البته قبل رفتن اکثر دفترها و اسناد موجود در کشوی موجود را هم برده و خیلی مدرک ندارم جز مدارک زمین و پول های که تماما از حساب خودم خارج شده
میدانم خیلی اشتباه کرده ام
اما آیا با یک امضا تمام زندگی یک نفر به فنا میرورد
ممنون

پاسخ ها :

شراکت قرارداد شراکت