مشاوره حقوقی رایگان - زمین

با سلام و خسته نباشین
بعد از جدا شدن از همسرم بعنوان مهریه یه زمین شش دانگ سند دار به اسم من زدش حالا بعد یه ماه برادرش میگن ارزش زمین بالاست و ما نمیدونستیم و مبلغ مهریه تو کم بوده و منم زمینو گذاشتم برا فروش حالا مشکلی پیش میاد برا من یا کسی که میخواد زمینو بخره؟ اصلا میتونم بفروشمش؟ لازم بذکره که تمام کارهای شهرداری و مالیاتیم انجام دادم برا فروش زمین الانم مشتری داره برا خرید

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مشکلی پیش نمیاد شما زمین رو به هرکسی با هر مبلغی که دلتون میخواد منتقل کنید