مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وثیقه

قاضی برای همسرم 30 میلیون وثیقه گذاشته، و بلاتکلیف الان توی زندان هستن، ما باید چکار کنیم؟ وثیقه ای نداریم که به دادگاه ارائه بدیم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام نسبت به قرار وثیقه ظرف مدت 10 روز اعتراض کنید تا مرجع بالاتر بدان تعیین تکلیف کند

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام یا باید وثیقه پرداخت شود یا تقاضا کنید وثیقه به فیش حثقوقی تبدیل شود یا اعتراض کنید که کم شود که البته زمان بر است