مشاوره حقوقی رایگان - پای پرانتزی در استخدامی نیروی انتظامی

با عرض سلام اینجانب در معاینات پزشکی نیروی انتظامی به دلیل پای پرانتزی به مشکل خوردم .اما برای خدمت سربازی این مشکل را نادیده گرفتن و گفتن مشکلی نداریم ..آیا این تناقض قوانین نیست ..یا اینکه در تست نیروی انتظامی بدون دلیل بنده را قبول نکردن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پای پرانتزی برای دو سال سربازی و کار مثلا در آشپزخانه یا دفتر مشکلی ندارد اما برای سی سال خدمت سخت با ورزشهای سنگین مشکل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال حقوقی نیست. لطفاً سؤالات حقوقی مطرح کنید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
خیر تناقض نیست ، زیرا در صورت استخدام شما میبایست سی سال در نظام خدمت نموده و چون ممکن است در مناطق عملیاتی به کارگیری شوید سلامت جسمی و استاندارد بودن اسکلت بدن مهم است ، اما در خدمت سربازی نهایتاً دو سال است و برای بکارگیری محدودیت کمتری دارند .

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

مقررات استخدامی درست است و با خدمت سربازی فرق دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی شرایط معافیت از خدمت سربازی و استخدام متفاوت می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خدمت وظیفه عمومی، اجباری است و شما توان انجام خدمات نظامی برای 2 سال را دارید ولیکن استخدام برای 30 سال است و مصالحی در تصویب چنین قوانینی موجود هست

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

هرنهاد ومرجعی قوانین وبخشنامه ودستورالعمل های خاص خود رادارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی یکی از بندهای استخدامی نداشتن پای پارانتزی است

یک وکیل :

با سلام
ابتدا موضوع را از طریق اورژانس اجتماعی 123 پیگیری نمایید در صورتی که نتیجه بخش نبود امکان طرح شکایت دارید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا شرایط متفاوت می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
خير تناقض قوانين نيست ؛ خدمت دوره ضرورت براي دوسال خدمت در دوره عنفوان جواني و ضرورت هاي حداقلي سلامت جسماني و روحي و رواني تعيين مي شود
ليكن اشتغال سي ساله و در مشاغل سخت و سنگين و پر مسيوليت نظامي و انتظامي و امنيتي نيازمند سلامت كامل و برتر و اعصاب و روان قوي و صبر و تحمل و سازگاري با شديدترين اوضاع را مي طلبد و بايد بين پاي پرانتزي(به انگلیسی: Genu Varum) نامیده می‌شود. در حالت طبیعی ایستاده با زانوهای صاف، زمانی که قوزک‌ها کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند، نباید فاصله چندانی بین زانوها وجود داشته باشد. اگر به هر دلیلی فاصله بین زانوها افزایش یابد، درحالی که قوزک‌ها به هم چسبیده‌اند پای پرانتزی (ژنوواروم) نامیده می‌شود و در عمليات نظامي و انتظامي و واكنش سريع در جنگ ها و تعقيب و گريز و عمليات ميداني مشكلات جسمي و حركتي براي فرد مبتلا را پديد
مي آورد،
كه تعيين درصد اين ناهماهنگي و ابتلا يا اصلاح با مداخله يا بدون مداخله جراحان با پزشك معتمد متخصص نيروهاي مسلح
مي باشد و اعتراض به آن نيز در كميسيون هاي تخصصي رسيدگي خواهد شد.

#دكترامين اميني زارع