مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مابقی ودیعه توسط مستاجر

خونه‌ رهن کردم 150 میلیون چون 90 میلیون بیشتر ندادم بنگاه دار قولنامه ننوشته الان 3 ماه کرایه 1میلیون پانصد کرایه میدم بنگاه گفت مابقی رهن بده نداری خونه تخلیه کن گفتم ندارم بلند میشم میگه یا 100 با 3 میلیون کرایه بده یا یا بقیه رهن جور کن غیر این قولنامه نداری مدرک نداری به من پول دادی کمک کنید به پولم برسم 90 میلیون دادم برم اتحادیه املاک‌ کمکی میکنند

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی چنین چیزی طبق گفته بنگاه دار امکان پذیر نیست می توانید اولا از اتحادیه پیگیری کنید و ثانیا با مراجعه به محاکم به پولتان برسید
در نظر داشته باشید اتحادیه کار خاصی نمیکند و فقط تذکر می دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد اجاره دارید میتوانید دادخواست مطالبه رهن الاجاره دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما پول خود را میتوانید مطالبه کنید مشکلی ندارد و پول را دریافت میکنید اول از طریق اتحادیه پیگیری کنید و نهایتا از طریق دادگاه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بابت کسری پول رهن در صورت توافق مالک باید برای این ایام تا زمانی که تخلیه کنید باید ماهانه یک میلیون و هشت صد هزارتومان بابت کسری مبلغ رهن به مالک پرداخت کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
هر چند قولنامه ای نوشته نشده باشد اما فیش واریزی شما موجود است ، در صورت عدم وجود فیش میتوانید از بانک پرینت بگیرید .
در ضمن منزل مذکور به شما تحویل داده شده که خود دلیل بر وجود قرارداد است .
میتوانید جهت تخلیه دادخواست مطالبه وجه نمایید .

یک وکیل :

با سلام به اتحادیه املاک مراجعه نمایید قطعاً اطلاعات واریز وجه نیز قابل استناد است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فیش 90 تومان را اگر دارید که بهتر اگر ندارید پرینت بگیرید و به اتحادیه املاک مراجعه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا از طریق اتحادیه تخلف مشاوراملاک مبنی بر عدم تحویل نسخه قرارداد خود را اعلام و سپس با ارایه فیش واریزی یا گواهی بانک مبنی بر پاس شدن چک ها.، شهادت شهود و... دادخواست مطالبه وجه بطرفیت ایشان مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به اتحادیه مراجعه کنید . در غیر اینصورت دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،دادخواست مطالبه وجه بزنید ومدارک بانکی ورداخت را ضمیمه نمایید واگر شهودی دارید هم معرفی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید سپس دادخواست مطالبه به استناد واریز و قرارداد مطرح نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه وجه به ایشان ارسال کنید اگر پرداخت نکرد بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان بدهید و اگر شاهد دارید هم معرفی کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله هم اتحادیه هم شکایت استرداد وجه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام تا زمانی کهدر منزل سکونت دارید می بایست ماهی یک میلیون و 800 هزار تومان اجاره دهید به بنگاه ارتباطی ندارد موظف است به شما قرارداد با کد رهگیری و پنج برگی بدهد

یک وکیل :

دادخواست مطالبه وجه دهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله مشاور املاک مکلف است یک نسخه از قرارداد را به شما بدهد در هر حال