مشاوره حقوقی رایگان - بابت دریافت پول پیش

با سلام و عرض ادب خسته نباشید. بنده واحدی رو فروخته و برای دریافت پول رهن که آنجا بوده ام از مبلغ 400 میلیون 200 دریافت کرده وواحد را تحویل دادم و الباقی قرار شد در سرماه واریز شود منتها خریدار دنبال کم کردن مبلغ هستند چگونه میشود جلوی کلاشی این افراد را گرفت.و مبلغ رو کامل از ایشان گرفت در ضمن در پشت برگه قولنامه نیز از تاریخ الباقی پرداخت روزانه 500 هزار تومان جریمه نوشته شده است..با تشکر ممنون از راهنمایی دوستان بزرگوار

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر به دادگاه تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید و الباقی پول پیش را مطالبه کنید و خسارت تاخیر روزانه را نیز طبق قرارداد مطالبه کنید.