مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه ضرب و شتم

سلام من سال 93باهمسرم بخاطر ضرب و شتم جزیی به خاطر شکایت ایشون دادگاه رفتم ولی همون روز رضایت داد همسرم ولی چون روز پنج شنبه بود تا مراحل اداری انجام شه وقت نشد ومن تا روز شنبه در زندان بودم وازم انگشت نگاری و عکس گرفتن پارسال خواستم یه جا مشغول بشم سو سابقم منفی بود ولی الان دوباره رفتم سو سابقه بگیرم نوشته شده سو سابقه دارم این مورد ذکر شده درحالکی که گفته بودن بعدچهار سال پاک میشه با این سابقه الان باید چیکار کردایا این سابقه همیشه میمونه برای من ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سابقه مزبور سوسابقه محکومیت موثر محسوب نمیگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به دفتر دادستانی در شهرستان خودتان مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی مورد مذبور شامل سوء پیشینه نمی باشد و می توانید از واحد سجل کیفری دادسرای شهرستان پیگیری نمایید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
سابقه یاد شدهیج تاثیری برای شما ندارد(محرومیت ندارد)

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با بررسی حکم دادگاه میشه فهمید چند سال بعد رفع میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب این مورد جزو سوء سابقه موثر کیفری نمی باشدشاید پرونده باز دارید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سوء سابقه ی مؤثر کیفری محسوب نمیشود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادگاه مربوطه پیگیری کنید سوء سابقه موثر نیست.

یک وکیل :

صرف شکایت سبب سوسابقه نمیگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با قاضی مربوطه صحبت نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

این موضوع از موارد سوسابقه محسوب نمیشود چراکه منتهی به صدور حکم نگردیده از دادسرای مربوطه پیگیری کنید تا سابقه درج شده را بررسی و پاک نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما دارای سابقه کیفری نمیباشد مگر حکم مجازات برای شما صادر شده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موردی هست مطمینا در باره این ضرب و شتم نبود چون حکم صادر نشده بوده