مشاوره حقوقی رایگان - تعارض در سند نکاحیه

سلام،همسرم مهریه اش را مطالبه کرده، در سند نکاحیه نوشته شده زمین به ارزش 20میلیون، خانه به ارزش 60 میلیون، لطفا راهنمایی بفرمایید خانه و زمین بهش تعلق میگیرد یا ارزش پولی که نوشته شده؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت وجود خانه و زمین در هنگام انعقاد عقد خانه و زمین مورد توافق به ایشان تعلق میگیرد ولیکن در صورت عدم وجود معادل قیمت خانه و زمین مزبور به قیمت عادله روز به ایشان تعلق میگیرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر عین معین باشد همان زمین اما اگر زمین بطور کلی باشد میتوان ارزش پولی آنرا مطالبه نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به سند نکاحیه و متن مربوطه دارد ببینیم چه نوشته شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در عقد نامه ، خانه و زمین به عنوان مهریه ذکر شده باشد باید تمام مشخصات و پلاک ثبتی خانه و زمین به صورت صریح در عقد نامه ذکر گردد و در زمان انعقاد عقد نکاح ، خانه و زمین موجود باشند

و اگر مالی که به عنوان مهریه در عقدنامه ذکر شده است مشخصات آن به صورت صریح ذکر نشده باشد یا موجود نباشند به علت مجهول بودن ، فقط آن قسمت از مهریه باطل خواهد بود و

و اگر خانه یا زمین به صورت کلی و مجهول به عنوان مهریه در عقدنامه ذکر گردد مهریه باطل خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر منظور خانه و زمین در جای مشخصی بوده باید همانجا وله نرخ روز پرداخت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مهریه مذبور باطل است و مهر المثل تعلق می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل و یا زمین مشخص به عنوان مهریه تعیین شده باشد همان ملک باید به عنوان مهریه تحویل داده بشه.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سند نکاحیه نیاز به بررسی دارد . با توضیحات شما همان زمین و خانه ای که ذکر شده .