مشاوره حقوقی رایگان - تعارض مهریه در سند رسمی و کاغذ عادی

سلام. همسرم مهرش را از دادگاه مطالبه کرده، هم کاغذ عادی داره که مربوط به مراسم پیش از عقد از عقداست که زمین و سکه در ان نوشته شده و هم سند نکاحیه که در ان پول و سکه نوشته شده است، دادگاه بدوی رای به کاغذ عادی داده و من اعتراض کردم و دادگاه تجدیدنظر گفته اصل ان است خطبه عقد بر کدام کاغذ خوانده شده و گفته شهود معرفی کنید، در صورتی که هم خودم و همسرم فیلم داریم که خطبه براساس کاغذ عادی خوانده شده و شاهدان که نمیتونند دروغ بگند، حالا میخواستم بپرسم پس سند نکاحیه چی میشه چگونه من میتونم دفاع کنم اصل انچه میباشد که در سند نکاحیه است نه کاغذ عادی

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اعتبار سند رسمی که بیشتر از سند عادی است واینجا ملاک سند رسمی است

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

معمولا قضات به سند عادی که به موجب آن ضیغه عقد خوانده شده حکم میدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند رسمی بعد از سند عادی تنظیم شده و عقد بر مبنای آن صورت گرفته ، معتبر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصل آن است که ، در زمان اجرای خطبه عقد نکاح ، کدام مهریه ذکر شده است

ولی اگر خانه به عنوان مهریه ذکر شده باشد باید در زمان اجرای خطبه عقد ، خانه موجود باشد و تمام مشخصات و پلاک و آدرس خانه در سند مهریه ، ذکر شده باشد

و اگر در سند مهریه ، خانه به عنوان مهریه ذکر شده باشد ولی در زمان اجرای خطبه نکاح ،
خانه موجود نباشد ، خانه نمیتواند به عنوان مهریه ذکر بشود و
مهریه احتمالی خواهد بود و
باطل است و ...

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سند نکاحیه هم رسمی است و هم آخرین اراده طرفین است و ملاک هم همان دومی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک سند رسمی است باید شرایط بررسی گردد