مشاوره حقوقی رایگان - تعارض مهریه در کاغذ عادی و سند نکاحیه

سلام. همسرم مهریه اش را مطالبه کرده، دوکاغذ داره یکی کاغذ عادی ودومی سند نکاحیه، در کاغذ عادی خانه وسکه نوشته شده وخطبه عقدازروی کاغذ عادی خوانده شده،ولی درسندنکاحیه دفترخانه تغییراتی بوجوداورده وبجای خانه پول نوشته چون خانه اون زمان سندنداشته وپول وسکه درسندنکاحیه ثبت شده ولی اسمی ازخانه نیست،حالادادگاه بدوی رای به کاغذ عادی داده،من اعتراض کردم ولی دادگاه تجدیدنظر گفته شهود معرفی کنید و شهود اگه بگویند خطبه عقد از روی کاغذ عادی خوانده شده، ایا دادگاه باز هم کاغذ عادی راقبول خواهدکرد،لطفا راهنمایی بفرماید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر در کاغذ عادی مذکور شما و شهود امضاء کرده باشید دارای اعتبار است .

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بنظر میرسد چون در آن زمان منزلی وجود نداشته و در سند نکاح مبلغ آن نوشته شده مبلغ معتبر باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود
بله چون خانه سند نداشته امکان ثبت آن در سند ازدواج مقدور نبوده است لذا کاغذ عادی در صورت اثبات سایر شرایط معتبر است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی ملاک میزان مهریه توافق طرفین و جاری شدن عقد براساس سند عادی و یا رسمی می باشد بنابراین صرفا درصورتی که ادله ای مبنی بر توافق بعدی بر مهریه بنحو مذکور درعقدنامه ارایه دهید حکم بدوی نقض خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی در برگه مربوطه انجام دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظرات اختلافی در این رابطه وجود دارد .
اگر شاهدان کاغذ عادی را تایید کنند احتمال اینکه زوجه رای بگیرد زیاد است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

سند دوم که آخرین اراده طرفین است باید درنظر گرفته شود

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلامک بسته تقدم و تاخر زمان انعقاد و نیز اینکه اس و اساس عقد نکاح بر چه مبنایی باشد که اگر شهود انرا تائید کنند مشکلی نیست.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام كاربر گرامي
سند ازدواج رسمي و ناظر به نكاح است و منشا صداق و مهريه مي باشد و مؤخر است طبق فرمايش شما و مناط اعتبار است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام کاغذ عادی و سند نکاحیه هردو معتبر است و جزو تعهداتی بوده ک شما انجام داده اید و ملزم به پرداخت هستید. ارتباطی به این ندارد که خطبه از روی کدام سند خوانده شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نظر قاضی صحیح میباشد و از نظر شرعی ، ابتدا باید مشخص و احراز
گردد که عقد نکاح و میزان مهریه از روی کدام یک از اسناد خوانده شده است
و شهود باید در مورد جزئیات انعقاد عقد نکاح ، توضیح بدهند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود کاغذ عادی معتبر می باشد هرچند اختلاف نظر وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شهود ایشان را جرح کنید شاهد ببرید سند رسمی نکاحیه از اعتبار بالاتری برخوردار است اما احتیاط بکنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شهود را معرفی کن و توجیه کن که چی بگن انشاله که دادگاه ازشون قبول کنه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در دفتر رسمی ازدواج رویه بر این است که اگر ملک جزو مهریه باشد در عقدنامه ذکر نمیشود فلذا دادگاه به این عرف رایج اعتنا خواهد کرد.