مشاوره حقوقی رایگان - طلا

باسلام ومن 13ساله ازدواج کردم بدلایلی مربوط به بچه دار نشدن با همسرم به مشکل خوردم و در شرف جدایی هستم در اوایل ازدواج بدلیل ورشسکستگی همسر که کار آزاد داشتن تمام طلاهای که هدیه دادن بودن که بیشتر هم از طرف همسر خودم وخانواده ایشان بود فروختم آیا در این رابطه بعد از گذشت 13سال میتونم از لحاظ قانونی ادعای دراین خصوص داشته باشم باتشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مدارک و مستنداتی در مورد طلاها از جمله فاکتور دارید می توانید دادخواست استرداد بدهید...

یک وکیل :

باسلام در صورت وجود شاهد میتوانید مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید مستندات و مدارک داشته باشید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر شاهد و متنی وجود داشته باشد که نشان از طلب باشد و
...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً طلاهای مورد نظر هبه بوده یعنی به شما بخشیده شده است و با توجه به این که اصل آنها وجود ندارد که به منتفی است اما شما اگر دلیل و مدرکی دارید که این مبلغ را به ایشان قرض داده اید می توانید آن را مطالبه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نتیجه ای ندارد مگر اینکه اقرار نامه یا سندی بین شما باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اثبات آن بعد از این همه مدت دشوار است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با توجه به توضیحات شانستون برای موفقیت خیلی کم است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فیش واریزی یا گواهی بانک مبنی بر واریز به حساب ایشان را دارید بلی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مدارک و شواهدی جهت قرض دارید ارائه و دادخواست دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر چون خودتان اقدام به فروش کرده اید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله البته باید ثابت نمایید بصورت قرض به وی داده اید و طبق توافقات اگر قرار بوده به همان میزان طلا پس بدهد یا پول همان را می توانید مطالبه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدرکی در این خصوص دارید قابلیت پیگیری دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سام خیر مگر اینکه مستندات محکمی داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه هبه بوده است و رجوع از هبه نیز جایز است ادعایی در این خصوص نمی توانید داشته باشید.