مشاوره حقوقی رایگان - زیاد بودن زمین

سلام درود بیکران خدمت شما

پدر بزرگ من 2000 متر زمین کشاورزی در زمان عقد پدر مادرم به مادر من هدیه میده که تو عقدنامه هم نوشته میشه بعد چندسال مادرم اون زمینو میفروشه الان متوجه شدم که اون زمین بیش از 2000 متر هست ( زمین متراژ قدیم بوده و به همون صورت که گفته میشد 2000 متر فروخته شد ) اما متوجه شدم 2600 متر هست تکلیف اون 600 متر چه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر آنچه به مادر شما تعلق داشته می توانستند واگذار نمایند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بستگی به قرارداد شما دارد که ملک براساس قیمت هر متر به فروش رفته و یا اینکه به صورت کلی زمین به فروش رفته.
اگر براساس قیمت هر متر به فروش رفته باشد امکان پس گرفتن متراژ اضافی یا قیمت آن وجود دارد در غیر این صورت ممکن نیست

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام متعلق به مادرتان است. البته باید مدارک بررسی شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نسبت به مقدار زیاده درخواست مطالبه ی وجه دهید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تا 2000 متر مورد قبول است مگر اینکه به صورت قطعه ای بیع شده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قسمت زیاده را می توانید استرداد کنید یا نسبت به آن درخواست مطالبه وجه داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مبایعه‌نامه بررسی شود بر اساس مفاد آن میتوان نظر داد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت فروش قوارهلی داخل ان است در غیر اینصورت قابل رجوع است

یک وکیل :

نسبت به قسمت زیاده دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد به اینکه بصورت متری x قیمت فروخته شده یا بصورت کلی در مقابل مبلغی وجه نقد فروخته شده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر بصورت کلی باشد میتوان فسخ کرد اما اگر از قرار متری باشد زیاده برای بایع است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ماده 355قانون مدنی حق فسخ معامله را دارید مگر با خریدار توافق به پرداخت مازاد نمایید.
ماده 355
اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است و مشتری حق فسخ معامله راخواهد داشت و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع می‌تواند آن را فسخ کند مگر این که در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده با نقیصه تراضی‌نمایند