مشاوره حقوقی رایگان - وصول اضافه زمین

سلام خسته نباشید.
حدود 35 سال پیش قطعه زمینی فروختیم به فردی با ذکر مساحت 3000 هزار متر مربع در فروشنامه و استشهاد محلی شورا .
بعد از 35 سال متوجه شدیم در واقع 6200 متر بوده و در زمان فروش اندازه گیری نکرده بودند. 4 طرف زمین یعنی جنوب و غرب و شمال و شرق زمین کاملا دقیق مشخص شده در قرار داد و نقشه زمین موجود است. ارزش مادی زمین بسیار زیاد بوده در واقع این 3000 متر اختلاف حدود 60 میلیارد تومان ارزش مادی دارد.
اما در فروشنامه سال 67 عین عبارت ( اسقاط کافه خیارات حتی خیار غبن) نوشته شده.
سوال من این هستش که آیا زمین اضافی قابل وصول است یا خیر؟
در ضمن در فروشنامه زمین به صورت متری فروخته نشده و 3 هزار متر کلا به مبلغ 160 هزار تومان فروخته شده بوده . نه متری

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید بابت مابه التفاوت متراژ زمین دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شرق و غرب زمین در قرارداد مشخص شده بنابراین فروشنده حق فسخ ندارد چون میتوان استناد کرد که وصف زمین در تعیین حدود بوده

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

بله قابل وصول هست دادخواست رفع تصرف بدید راجع به اضافه ملک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به استناد غبن افحش اگر اخیر متوجه شده می تواند فسخ کند یا مطالبه قیمت زیاده را با جلب نظر کارشناس بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لازم به فسخ قرارداد نیست
و اگر در مبایعه‌نامه متراژ مورد معامله ، به صورت صریح مشخص شده باشد قطعا متراژ اضافی متعلق به شما است

و شما باید دادخواست به طرفیت خریدار اقامه نمایید
و ..

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر مالکیت 6200 متر شما رسمی و یا مدارک وادله دارید که آن مقدار را مالک بوده اید می توانید جهت استرداد اضافه اقدام قانونی نمایید ، لیکن تشخیص قاضی ملاک عمل است . بهتر است وکیل دادگستری اختیار نمایید ،

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم به فسخ نیست و اگر در قرارداد متراژ مورد معامله ، به صورت صریح مشخص شده باشد قطعا متراژ اضافی متعلق به شما می باشد . و شما باید دادخواست به طرفیت خریدار اقامه نمایید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بله میتوانید مازاد زمین را پس بگیرید چون موضوع معامله سه هزار متر بود و نسبت به بقیه ملک معامله ای صورت نگرفته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید نسبت به مازاد زمین اقدام نمایید