مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام مسکن یکم

با سلام
بنده در سال گذشته ضمانت یک نفر را برای دریافت وام مسکن یکم نموده ام. الان پس از یکسال وام گیرنده کلی بدهکار بوده و اقساط رو پرداخت نکرده. بنده به اعتبار و پشتیبانی سند ملک که در رهن بانک هست با یک برگ حکم کارگزینی و فیش حقوقی ضامن شدم‌ الان بانک کلیه حسابهای منو مسدود کرده و زندگی ام مختل شده، آیا وقتی سند ملک در رهن بانک باشد بانک نباید از طریق سند اقدام کند، ضمن اینکه ضامن دیگر این وام گیرنده نامه کسر از حقوق داده، میخواستم بدونم در صورت عدم پرداخت بقیه اقساط بانک نباید اول نامه کسر از حقوق رو اقدام کنه چرا حسابای منو بسته، من باید چیکار کنم،

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر مختار است بانک و شما باید پرداخت کنید ضمان مدنی یعنی همین