مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام. من چند روز درخواست نفقه دادم ولی منصرف شدم چه طوری میتونم پروندمو تعلیق کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید طی لایحه ای فعلا پیگیری نکنید کیفری طرح شکایت کرده اید ترک تعقیب را مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حقوقی است درخواست ترک محاکمه دهید و اگر کیفری درخواست ترک تعقیب دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دا‌دخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تعلیق نداریم.
دادخواست را می توانید پس بگیرید.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام با مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مسترد نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

استرداددعوا از طریق دفاتر قضایی

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
شما می توانید از طریق خدمات قضایی با ارسال لایحه دادخواست خود را مسترد نمایید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
به شعبه ی رسیدگی کننده مراجعه و تقاضای ترک تعقیب نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید درخواست استرداد دادخواست را برای دادگاه ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست خود را استرداد نمایید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه بفرستید

یک وکیل :

می توانید دادخواست خود را استرداد بفرمائید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
اگر دادخواست حقوقی داده اید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی استرداد دادخواست بدهید و اگر شکایت کیفری مطرح کرده اید درخواست ترک تعقیب بدهید.
مؤید باشید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بعد از اینکه ارجاع شد به شعبه در شعبه حاضر و استرداد دادخواست کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
از طريق دفاتر خدمات الكترونيك قضايي

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مراجعه به دفتر خدمات قضایی دادخواست خود را مسترد نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مربوطه مراجعه یا از طریق دفاتر خدمات قضایی دعوی خود را تعیین تکلیف نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

اگر دادخواست حقوقی داده اید ، درخواست استراد دادخواست و اگر کیفری می باشد، درخواست ترک تعقیب نمائید

مینا احمدی

مینا احمدی :

دادخواست خود را مسترد نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حقوقی اقدام کرده اید از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه استرداد دعوا ارسال نمائید در غیر اینصورت و در صورت اقدام کیفری درخواست ترک تعقیب کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طی لایحه ای دادخواست خود را مسترد نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

از طریق دفاتر الکترونیک قضایی دادخواست را استرداد کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
از شعبه مربوطه تقاضاي استرداد دادخواست نماييد.

یک وکیل

سلام تقاضای استرداد پرونده رو مطرح کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر کیفری شکایت کرده اید درخواست ترک تعقیب دهید و اگر حقوقی است میتوانید طی لایحه از شعبه رسیدگی کننده دادخواست خود را مسترد کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید طی لایحه ای دادخواست خود را مسترد نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعلیق نه بلکه باید درخواست استرداد دادخواست را به دادگاهی که پرونده شما به ان ارجاع شده بدهید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

به شعبه ای که پرونده تحت رسیدگی است درخواست استرداد بدهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید طی یک لایحه تقاضای استرداد دادخواست نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پرونده تعلیق نمیشود درخواست استرداد بدهید