مشاوره حقوقی رایگان - عطف به ماسبق تعزیرات قاچاق ارز

در دادسرای جرائم اقتصادی ( بازپرسی) حدود 4 سال است پرونده دارم که هنوز به دادگاه ارجاع نشده ،قسمتی از پرونده با نظر دادستان به تعزیرات ارجاع شده قبلا در ماده 18 قانون تعزیرات ارز ضبط میشد و جریمه نقدی هم داشت در سال 1400 و طبق بند ت ماده 18 ( جدید) ضبط ارز حذف شده و جریمه نقدی روز کشف مصوب شده ...سوالم اینست آیا مطابق قانون قبلی به پرونده بنده رسیدگی میشود یا قانون جدید که در ظاهر به نفع متهم است
چون ضبط ارز صورت نمی‌گیرد ولی طبق قانون قبلی ارز هم ظبط میشد
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اصولاً قانون جدید ملاک رأی خواهد بود .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه در زمان رسیدگی و قبل از تصمیم گیری نهایی قانون جدید وضع شده است بر اساس قانون جدید رای صادر میشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بر اساس قانون جدید ، دادگاه باید رسیدگی و حکم صادر نماید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق ماده 10قانون مجازات اسلامی قانون جدید اعمال می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر قانونی که مناسب برای متهم باشد آن اعمال می گردد مگر در قانون خلاف آن آمده باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا قانون جدید حاکم است مگر اینکه قانون جدید صراحتا قانون سابق را نیز شامل شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر ان است که قانون لاحق وجدید که بنفع متهم باشد قابل اجراست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند بررسی بیشتر و دقیق است و اینکه ببینم جرم شما با کدام مجازات قانونی هم خوانی دارد بعد نظر قطعی بدهیم