مشاوره حقوقی رایگان - عطف به ماسبق تعزیرات حکومتی

حدود 4 سال است در دادسرای جرائم اقتصادی ( بازپرسی ) پرونده دارم اخیرا قسمتی از پرونده اینجانب به تعزیرات ارجاع شده به عنوان قاچاق ارز قبلا طبق ماده 18 قانون تعزیرات هم ارز ظبط میشد هم جریمه ولی سال 1400 مصوب شده ارز ضبط نمیشود و جریمه ریالی معادل روز کشف اخذ میگردد سوالم اینست آیا با گذشت حدود چهار سال با پرونده بنده مطابق قانون قبل رفتار می‌شود ( ضبط و جریمه) یا مطابق قانون جدید ( جریمه معادل ریالی و عودت ارز ) ؟
ممنونم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اثر قانون جدید نسبت به اینده است اگر در پرونده جریانی شما محکوم شده اید که مطابق قانون جدید نمی توانید اعتراض یا مشمول شوید اما اگر هنوز رای صادر نشده است طبق قانون جدید عمل میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اصولا قوانین جزایی به نفع متهم تفسیر می شوند و چنانچه قانونی جدید تصویب شود که به نفع متهم باشد قانون جدید اجرا خواهد شد .

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
قانون جدید ملاک صدور رأی خواهد بود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قانون جدید به نفع متهم باشد قانون جدید اعمال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بر اساس قانون جدید ، دادگاه باید رسیدگی و حکم صادر نماید