مشاوره حقوقی رایگان - اقدام جهت دریافت مهریه

با سلام و احترام
با توجه به اینکه مهریه بنده25 0 سکه می باشد شرایط دریافت مهریه به چه صورت می باشد؟ و چه جوری می توانم مهریه ام را دریافت کنم چقدر هزینه بابت سکه ها ها باید پرداخت نمایم؟ چطوری باید اقدام کنم و اینکه همسرم فقط یک آپارتمان در کلاردشت دارد که با پدرم شریکه به متراژ80 متر که خالی می باشد و چند سال است که همینجوری گذاشته به حالت سرمایه گزاری و کارمند است با 22 سال سابقه و یک ماشین ریو دارد و تا جایی که من میدانم هیچ مال دیگری ندارد درمنزلی که به نام بنده و مادرم هست زندگی میکند که به مادرم 4300000تومان اجاره میده و به بنده نمیده. الان دوهفته هست منزل را ترک کرده در منزل اقوامش زندگی میکنه. آیا من می توانم اجاره بگیرم؟ یا چون از قبل هیچ قراردادی با ایشان ندارم نمی توانم اقدام کنم؟ایشان معمولا دلار میخره اما من نمیتونم اثبات کنم. بنده از چه طریقی می توانم ایشان را ممنوع الخروج کنم؟ آیا راهی خوبی برای دریافت مهریه و توقیف آپارتمان وجود دارد؟ 6 ماه است که خرج خانه را نداده و خودم دادم و تمام فیشها را نگه داشتم نمیدانم فایده ای دارد یاخیر؟ و هزینه مدرسه پسر 18 ساله ام را هم تاکنون خودم پرداخت کردم هر 12 سال را چون مدرسه غیرانتفاعی بوده زیر بار هزینه های پسرم نمیرفت و خودم پرداخت کردم. بسیار بی مسئولیته و همیشه از پرداخت هزینه ها شانه خالی میکنه راستش خیلی خسته شدم و دنبال راه درست می گردم ممنون میشم به سوالاتم پاسخ دهید.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت و دفتری که عقد نموده اید جهت اجرای مهریه اقدام نمایید منزل با توجه به اینکه در آن ساکن نمی باشد می توانی اقدام نمایید همچنین خودرو قابل توقیف می باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی1- جهت مطالبه مهریه بدوا به دفتر ثبت ازدواج مراجعه و تقاضای صدور اجراییه نمایید سپس ملک و خودرو توقیف نمایید.و تقاضای ممنوع الخروجی ایشان را نمایید.
2-هزینه های ثبت توسط زوج باید پرداخت گردد.
3- بله می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ثبت نمایید.
4-دادخواست مطالبه نفقه فرزند و خود را ثبت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفترخانه ازدواج مراجعه درخواست اجرای مهریه بدهید