مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن پروانه کسب بدون اذن شریک

با سلام
من با شریکم مغازه پوشاک فروشی باز کردیم و ایشان با رضایت محضری که من دادم رفت پروانه کسب گرفت و توی پروانه کسب هم نوشته شد که شریک دارد، یک سال مونده به تاریخ انقضا پروانه بدون اینکه من خبر داشته باشم خودش رفته باطل کرده،
سوالم اینجاست که آیا ایشان بدون اذن شریک می‌تونه پروانه کسب رو باطل کنه؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی نسبت به حق خودش اقدام کرده ارتباطی به میزان سهم الشرکه و حساب و وکتاب مالی بین شما و ایشان ندارد درواقع میخاد شراکت را تمام کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این استادی که شما نوشته اید امکانت آن وجود ندارد اما باید از نظر مجوز و پروانه کسب مدارک مورد بررسی دقیق قرار گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ایراد قانونی ندارد چون شرکت عقد لازم نیست