مشاوره حقوقی رایگان - شوهر بددهن

سلام.شوهرم از صبح تا شب بی دلیل بهم فحش میده و منو به اسم حیوانات(گاو ،سگ کثیف و...) صدا میکنه.یه بچه یکساله دارم و چند سال پیش طی یه دعوای شدید بابت بددهنی و کتک زدن ازش حق طلاق و حق حضانت گرفتم.روزی دوبار هم میره بیرون تریاک میکشه .با تهمت و بددهنیش از نظر روحی به شدت داره اذیتم میکنه اما نمیزنه که مدرک نداشته باشم.وقتی ام خیلی اذیت میشم و لباس میپوشم خونه رو ترک کنم ،بچه رو برمیداره و نمیذاره بیارم.به خاطر بچه شیر خوارم مجبور میشم بمونم و عذاب بکشم.برای طلاق از کجا شروع کنم؟ نیاز هست صداشو ضبط کنم؟ اگه وقتی خونه نیست بچه رو بردارم و برم خونه پدرم میتونه شکایت کنه ازم یا بیاد دادو بیداد راه بندازه و بچه رو برش گردونه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حضانت بچه تا 7 سالگی با شماست.
در صورت خروج از منزل فقط شما مستحق نفقه نیستید اما فرزند همچنان مستحق نفقه است.
می توانید صدا ضبط کنید یا هر دلیل دیگر از جمله شهادت شهود ـ تهیه کنید