مشاوره حقوقی رایگان - رشته حقوق

باسلام بنده چند تا سوال دررابط با رشته حقوق داشتم.

1. کسی میخواد حقوق بخونه به نظرتون بهتره حقوق بخونه یا فقه وحقوق ایا مزیتی برهم دارن؟

2.ایا کسی میتونه بعد از ازمون وکالت با لیسانس به وکالت بپردازه و برای کارش لازمه که تا فوق لیسانس یا دکترا بخونه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است حقوق بخونید، برای وکالت لیسانس کافی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر ان است که رشته حقوق قضایی خوانده شود تا فقه و حقوق
مسلما مزیت رشته حقوق قضایی بیشتر است
با لیسانس حقوق و داشتن کارت پایان خدمت و سن بیش از 24 سال و قبولی در ازمون کانون وکلای دادگستری
و قبولی در دوره کاراموزی 2ساله و ازمون کتبی و شفاهی و پس از دوره کاراموزی و دادن کارتحقیق حین دوره کاراموزی و قبولی در اختبار شفاهی و کتبی کانون
میتوانید به حرف وکالت بپردازید