مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه مسکن

با سلام و وقت بخیر
من مادرم در منزل استیجاری زندگی میکردن که با توافق جهت تخلیه منزل بین مالک و مستاجر قصد تخلیه ملک رو دارن
از مبلغ 50 میلیون ودیعه که دست مالک هست فقط 10 میلیون رو دادن و میگن بقیه رو بعد از اینکه بلند شدین میدم
میخواستم ببینم این درسته

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمان تخلیه الزامی به پرداخت مبلغ ندارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تقاضای پرداخت همزمان با تحویل ملک(تحویل کلید) نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان مکلفند بعد از تخلیه کامل کل مبلغ ودیعه را بازگرداند در غیر این صورت می توانید دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از تخلیه باید پول و کلید را مبادله کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید همزمان با تحویل کلید الباقی پول پیش را تحویل بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام میتوانید به راحتی مبلغ را مسترد کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این موضوع توافقی ست و مالک می تواند کل ودیعه را پس از تخلیه پرداخت کند.