مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر و موجر

باسلام وخسته نباشید
بنده یه خونه اجاره کرده بودم بعد اتمام خونه روتحویل دادم طبقه پایین موجر بنده هم طبقه بالا ساکن بودم بعدتخلیه طرف فرمود ودیعتو بعد میدم منم قبول کردم بعداز چن روزیکم از پول بنده رونداد گفتند از آشپزخونه شما به پایین آب داده وسقفم خراب شده برا اون مبلغ کم دادم آیا هزینه برا مستاجرهست یاموجر
باتشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هزینه های کلی تعمیر به عهده ی موجر است و هزینه های جزئی با مستاجر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

موجر ،
اول براش اظهارنامه ارسال کنید اگر نتیجه نگرفتید دادخوست مطالبه وجه بدهید با خسارت دادرسی و خسارت تاخیر تادیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موجز چنین حقی ندارد و این هزینه ها برعهده موجر است و مستاجر وظیفه در پرداخت این هزینه ها ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این هزینه ها برعهده موجر است و مستاجر وظیفه در پرداخت این هزینه ها ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هزینه های اساسی بر عهده مالک میباشد می توانید اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نم ساختمان با واحدی است که از آن چکه میکنه و بر عهده مالک است نه مستاجر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ادعای موجر مکفی نخواهد بود و کسر هزینه از ودیعه باید به توسط کارشناس رسمی دادگستری به انجام برسد و موجر نمی‌تواند خودسرانه به میل خویش از مبلغ ودیعه کم کند و اقدام وی اقدامی خلاف قانون است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه های اساسی بر عهده مالک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان تصرف مستاجر بوده پرداخت خسارت با مستاجر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست کارشناس تعیین شود که مسبب خرابی از بی مبالاتی چه کسی بوده است. در رویه کلی تعمیرات اساسی با موجر است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هزینه مذبور جزو هزینه های اساسی است و بر عهده موجر است نه مستاجر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت عدم افراط یا تفریط از جانب مستاجر هزینه با موجر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر مطلقا هزینه بر عهده موجر است شما دادخواست مطالبه وجه به طرفیت موجر مطرح نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

موجر چنین حقی ندارد و این هزینه ها برعهده موجر است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هزینه برای موجر است، زیرا خرابی از سمت مستاجر نبوده و در طبقه پایین رخ داده است. بنابراین، موجر مسئول تعمیرات و هزینه های مربوط به آن است.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نباید بدون گرفتن تمام مبلغ یا حداقل نگه داشتن مبلغ بسیار کمی در دست موجر تخلیه می کردید می توانید به استناد آن قرارداد مطالبه وجه ودیعه را به طور کامل درخواست نمایید یعنی دادخواست مطالبه وجه به استناد قرارداد اجاره فلان را بدهید و حال او باید اثبات کند تا مثلاً کف آشپزخانه نم داده و به آن علت مبلغ رو نگه داشته که برای آن باید دادخواست مجدد هم بدهد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما میتوانید بدوا اظهارنامه استرداد وجه و سپس دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ایشان باید خسارت وارده به خانه و تقصیر شما را در دادگاه اثبات نمایند بنابراین نمیتوانند بدون حکم مبلغی از ودیعه کسر کنند ، دادخواست مطالبه وجه ودیعه را میتوانید مطرح کنید.