مشاوره حقوقی رایگان - شوهر بی مسئولیت

سلام من حدود11ساله ازدواج کردم یه دختر 8ساله دارم شوهرم یه آدم بی مسئولیتی هستش که دنبال کار نیست از اول زندگی تا الان 7.8بار شغلش رو عوض کرده دل به کار نمی ده بعضی اوقات توخونه چیزی برای خوردن نداریم ومن هم خیلی کم بهشون سر این مسائل گیر می دم وشروع به جروبحث می کنن وفحاشی وهمیشه به من می گن برم برای همیشه خونه بابام ولی من بخاطر دخترم باهاش کنار اومدم.گویا اعتیاد هم دارن روزی نزدیک به دو بسته سیگار می کشن بهش می گم بجای این خرجا فکری برای خورد وخوراک ما کن ولی گوش نمی کنه همیشه هواشو داشتم باهاش سوختم وساختم جدیدا که شروع به فحاشی می کنه که منم جبهه می گیرم وجواب رو می دم وشروع به بد وبیراه می کنه به من خیانت کرده وبا زنای توخیابون رابطه داشته که دچار زگیل تناسلی شده من با چنین مردی چیکار کنم اگه بخوام از راه قانونی جدابشم ودخترمم ببرم باید چه کنم.چون میگه گمشو برو

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که شرایط عسروحرج ثابت شود امکان طلاق وجود دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی می توانید دادخواست طلاق به جهت عسر و حرج مطرح نمایید و هم بابت عدم پرداخت نفقه دادخواست مطالبه نفقه ثبت نمایید. همچنین با ارایه ادله (اسکرین شات، شهادت شهود، فیلم،
ویس و..) مبنی بر توهین و فحاشی از ایشان شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج نمایید در دادگاه بررسی شود و برای اثبات رابطه نامشروع توسط شوهرتان نیاز به دلایل کافی از جمله چت پیام اسکرین شات و یا ویدیو یا هر چیز دیگری دارید و در مورد دختر تا نیز می توانید به علت عدم مصلحت طفل تقاضای سلب حضانتپدر از فرزندتان را نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از مهریه و نفقه بعنوان اهرم فشار استفاده کنید تا همسرتان راضی به طلاق توافقی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکوائیه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه نفقه
زوجه و فرزند را مطرح نمایید

و میتوانید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح کنید

و اگر در خانه به شما توهین کرد شما باید به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و