مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام وقت بخیر. خانم هستم و یک فرزند پسر 10 ساله دارم، چندماهی هست که همسرم خوب خرجی نمیده و متاسفانه به تازگی هم متوجه شدم با یکی از همکاران خانمش ارتباط داره و باهم قرار میزارن و ... مدرک و عکس هم دارم. بهترین کار چیه؟ جدا بشم یا زندگی کنم با این شرایط. ضمنا شاغل نیستم و حقوقی ندارم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به شرایط زندگی شما دارد
هرچند امکان طرح شکایت وجود دارد
لکن
بدوا با یک وکیل مشورت نمایید تا شرایط بررسی شود
آنگاه تصمیم نهایی را اخذ نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بهتر است به روانشناس خانواده مراجعه هرچند میتوانید دادخواست نفقه مطرح کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام صلح و سازش کنید اگر دوستش دارین بیشتر محبت کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به مشاور خانواده مراجعه کنید
ولی برای حقوق خودتان میتوانید دادخواست نفقه دهید
همچنین اگر یقین به خیانت ایشان دارید شکایت کنید ولی اطلاع داشته باشید با اقدام شکایت رفتارها تغییر خواهد کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عزیزم طلاق به عوامل متفاوتی بستگی دارد و لذا در یک پاسخ نمی توان گفت ادامه بدهید و یا طلاق بگیرید بهترین راه این است که بدوا به مشاوره خانواده مراجعه کنید و سعی در حل این مشکل داشته باشید طلاق هایی که بدون مراجعه به مشاوره انجام می گیرد و شرایط اجتماعی ، خانوادگی ، اقتصادی و مسائل مربوط به فرزند در آن رعایت نمی شود علی الخصوص که خانم استقلال مالی هم نداشته باشد متاسفانه یا محکوم به شکست است یا حتی در اثر حصول نتیجه طلاق گاها خانم از چاله در آمده و به چاه می افتد یا نهایتا بخاطر فرزند مجبور به بازگشت با شرایطی بتر می شود لذا بهتر است اول عوامل مختلفی را با توجه به شرایط خود و زندگی و فرزندتان در نظر بگیرید و سپس اقدام به طلاق نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای هزینه ها میتوانید درخواست نفقه بدهید و امکان شکایت به عنوان رابطه نامشروع وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مسأله بستگی به نظر شما دارد هر چند به نظر می‌رسد با وجود بچه بهتر است در جهت تداوم زندگی خود تلاش کنید و شخص مزاحم را باید کنار بزنید ولی میتوانید بابت رابطه نامشروع شکایت کنید و دادخواست طلاق بدهید

احمدرضا گل شیرازی

جناب آقای احمدرضا گل شیرازی :

با سلام برای پاسخ به سوال شما موارد متعددی دخیل می باشد و هر راهنمایی در این خصوص باید با جزئیات بیشتر و لحاظ جوانب دیگر باشد لذا پیشنهاد می گردد غیر از مسایل حقوقی در خصوص زندگی مشترک و مشکلات با مشاورهای خانوادگی نیز مشورت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است همسر خود را تهدید به شکایت نمایید و به طرف مقابل نیز هشدار بده و تهدید کنید که قصد شکایت دارید.
اگر با این شرایط قصد ادامه زندگی مشترک را نداشتید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول با همسرتان خیلی ارام مطرح و سپس هردو به یک مشاور روانشناس مجرب مراجعه تا علت امر مشخص شود هر کششی مستلزم نیازی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قبل از اقدام به هر کاری ، شما حتما به مشاور خانواده مراجعه نمایید

امکان اقامه دعوا رابطه نامشروع مادون زنا و اقامه دادخواست مطالبه نفقه وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حدالامکان بقای زندگی توصیه میشود و توصیه میشود ابتدا از طریق مشاور خانواده اقدام بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص بهتر است با مشاوره خانواده صحبت نمایید اگر سوال حقوق بابت حق و حقوق خود دارید می‌توانید تماس بگیرید یا سوال خود را مطرح کنید