مشاوره حقوقی رایگان - تکلیفم با یک شوهر بداخلاق و شکاک و بیکار چیه؟

سلام یک زن 38ساله و شوهرم50ساله سن12سالگی ازدواج کردم
25ساله خانه دارم3تافرزند داریم.شوهرم اوایل زندگی خیلی منو میزد من حتی یکبار به خانوادم نگفتم که شوهرم دست بزن داره.هرچی کارمیکرد خرج خانوادش میکرد 9تا داداش بودن ولی شانس گند من این نسبت به خانوادش و داداشاش و خواهراش بیشتر احساس مسئولیت میکرد. خلاصه باتمام زدناش ونداریش کنار اومدم
ولی الان 5_6ساله سرکار نمیره و میگه تو شرکتی که کار میکرد ورشکست شده هرچی میگم دنبال کار برو. میگه باشه ولی نمیره.2سال بیمه بیکاری گرفت خورد. یه زمین مادری شریکی داشتن اونم فروخت هرچی گفتم زمینی چیزی بخر اونم نخریدونشست خورد.چون چندساله همش توخونست خیلی باهم دعوا داریم خیلی بی حوصله و اخلاقش تند شده.به همه چیز گیرمیده و شک داره از بس گفتم بروسركار یه هفته میره یه ماه نمیره.خودمو هم نمیزاره برم سرکار از بس بددله.یک هفته سرکار رفتم ولی گفت اگه سرکار بری میام جلو همکارات دادوبیداد را میندازم و میارمت خونه بزار خجالت بکشی و آبروت بره.خلاصه موندم بااخلاقش باکارش و بددلیاش چیکار کنم.چندبارگفتم بزار منو بچه هاجدا زندگی کنیم توهم جدا یا بریم پیش مشاوره ولی میگه تا وقتی تو عقدمنی حق نداری فلان کاربکنی و...
حتی نمیزاره با یه نفررفت وآمد کنم کلا 3تادوست داشتم باهر3تاشونم گفته قطع رابطه میکنی. بخاطر کاراش دیگه متنفر شدم ازش حتی راضی نیستم چشمم به چشمش بیوفته.از خدامه طلاقم بده ولی بخاطر دختر14سالم بخدا موندم چیکارکنم میگم تکلیف آینده و دوروزدیگه که براش خاستگار بیاد چی میشه.
به نظر شما راهکارمون طلاقه؟ یاچی؟چیکارکنم بنظرتون؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع توضیحات شما می‌تواند از مصادیق عسر و حرج تلقی گردد لذا می توانید درخواست طلاق به علت عسروحرج و با وزن بخش یاتمام. مهریه خود اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما بهتر است که به مشاوره خانواده مراجعه نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام جهت مشاوره تماس بگيريد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

عسر و حرج موضوع شماست بابت مهریه اقدام کنید و در صورت مشاوره از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید