مشاوره حقوقی رایگان - سکونت بدون پرداخت

با سلام
مستاجر با فریب موجر بدون پرداخت مبلغ رهن ملک را تحویل گرفته و فقط نصف مبلغ اجاره ماه را به حساب موجر واریز کرده و چندین ماه است پول را پرداخت نمی کند
و موجر را سر کار گذارده هیچ ضمانتی جهت مبلغ رهن یا اجاره به موجر داده نشده (اجاره نامه در مشاور املاک نوشته شده و مشاور املاک هم نتوانسته کاری انجام دهد) روش پس گرفتن ملک موصوف چیست؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا ملک را تا پایان قرارداد اجاره نمی توان پس گرفت اما می توانید دادخواست مطالبه وجه بابت پول رهن و اجور معوقه داد.
اگر اجور معوقه را پرداخت نکرد می توانید دادخواست تخلیه بدهید