مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی منزل که در آن 6سال مستاجر سکونت داشته

سلام.من یک منزل دو طبقه دارم که طبقه همکف آن را مدت 6سال کرایه داده ام سال گذشته منزل دچار آتش سوزی شد در پارکینگ منزل وسایل خیاطی بود که مستاجر از کارگاه خیاطی که جمع کرده بود آورده بود و در آن پارکینگ خیاطی هم انجام میداد گزارش آتش نشانی آتش گرفتن کنتور برق اعلام شد که دادگاه و کارشناسان حکم 75 درصد تاسیسات منزل را داده اند والان مستاجر بابت این موضوع از من مالک شکایت برای گفتن خسارت کرده است ازشما تقاضای کمک میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید من را .باسپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دفاع کنید که من منزل مسکونی برای محل سکونت اجاره دادم نه کارگاه خیاطی. چه بسا استفاده از چرخ خیاطی و فشار بار به کنترل سبب آتش سوزی شده باشد که خود مستاجر مقصر است.