مشاوره حقوقی رایگان - وجاهت قانونی بنچاق و صورت مجلس تفکیکی

سلام
میخواستم بپرسم آیا صورت مجلس تفکیکی به میزان بنچاق وجاهت قانونی داره یا خیر
و اینکه اگر موردی در 2،3 دست معامله قبلی ملک در بنچاق نوشته شده بود که از آن به بعد قید نشده و همان مورد هم در مورد در صورت مجلس تفکیکی وجود داشته باشه آیا قابل استناد هست و برای رفع این مورد چه باید کرد؟
ممنون.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

پرونده باید مورد بررسی قرار گیرد
پیشنهاد می شود به صورت حضوری با یکی از وکلای محترم دادراه که در شهر شما نیز حضور دارند تماس و با رزرو وقت ملاقات موضوع را به صورت حضوری مطرح نمایید
به یاد داشته باشید در این قسم پرونده ها بدون نظر افکندن به محتویات اوراق نمی توان کارشناسانه اظهار نظر کرد

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، بنچاق به عنوان قرارداد انتقال قطعی و رسمی مورد معامله است در حالی که صورتمجلس تفکیکی سند رسمی تفکیک و مبین مالکیت اجزاء مشترک و اختصاصی ساختمان است و این دو ارتباطی به هم پیدا نمی نمایند .

یک وکیل

با سلام
در صورتی که پاسخ خود را دریافت ننموده اید لطفابا اینجانب تماس بگیرین