مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل بنچاق ملک توسط فروشنده

با سلام
باغی 1000 متری خریداری کردم‌پس از پرداخت‌ نصف مبلغ قرارداد متوجه شدم ‌فروشنده بنچاق ندارد و‌خودش هم با مبایعه نامه خرید کرده است
فروشنده به ما تعهد انشعاب برق و گاز داد اما عمل نکرد‌ و صرفا از باغ همسایه کنتور فرعی برق برای ما گذاشت نه انشعاب
گاز هم انجام نداد و برای تحویل دادن ملک هم 70 روز تاخیر داشت و خسارت تاخیر هم پرداخت نکرد
به خاطر تحویل گرفتن باغ مجبور شدم‌کل مبلغ را پرداخت کنم
الان میخواهم برای انشعابات، خسارت تاخیر و بنچاق شکایت کنم
آیا در صورت محکوم شدن فروشنده بابت انشعاباتی که تعهد داده و عمل نکرده مبلغی از قرارداد به من بر میگردد؟
لطفا راجع به بنچاق و خسارت تاخیر و تعهدات انشعابات‌ بنده رو راهنمایی بفرمایید
بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام الزام به تحویل اسناد و مدارک با دلایل ابرازی مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس ادله و مدارک ملک امکان طرح دعوای حقوقی وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان طرح دعوای حقوقی وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس قرارداد می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهیدقبل از آن اظهارنامه ارسال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اظهارنامه ارسال کنید و
بعد دا خواست ایفای تعهد دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می بایست با توجه به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی اقامه نمایید
و