مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه

سلام وقت بخیر میخام مقدار دیه رو بدونم نامه پزشکی قانونی به شرح زیر است
1. جراحت دامیه در حال التیام و کبودی در حال جذب در نواحی قدام ساق پای چپ و قدام زانوی چپ
2. جراحت حارصه در حال التیام خارج بند سوم انگشت چهارم دست راست
3. جراحت حارصه درحال التیام قدام پای راست و خلف زانوی راست
4. سیاه شدگی در حال جذب و تورم متوسط خلف ران راست
5. ناحیه سائیدگی عمقی دامیه قدام زانوی راست و کبودی در حال جذب ناحیه مذکور
6. شکستگی ثلت تحتانی استخوان ران راست
7. پارگی دو ورید عمقی ران راست که تحت عمل جراحی ترمیم شده است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،میزان دقیق دیه با بررسی تخصصی توسط پزشکی قانونی و تعیین درصد مشخص میشود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دیه در مرحله اجرا دقیق محاسبه می‌شود قبل از آن به طور حدودی می‌توان گفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشکی قانونی تعیین میکند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اجراي احكام محاسبه مي نمايد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لطفا از طریق مشاوره تلفنی بهره مند شوید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی درصد دیه را کارشناس پزشکی قانونی معین می کند و میزان پرداختی آن به نرخ روز را واحد اجرای احکام مربوطه بعد از جلب نظر مقام قضایی رسیدگی کننده محاسبه و اعلام می نماید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اجرای احکام محاسبه خواهد کرد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دیه توسط اجرای احکام محاسبه میشود.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه توسط اجرای احکام به نرخ روز پرداخت محاسبه میگردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تعیین طول درمان و بررسی التیام‌مطلوب یا معیوب تعیین درصد مینماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجرای احکام محاسبه می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر حارصه یک درصد دیه کامل است وهر دامیه دو درصد دیه کامل
هر یک درصد مبلغ شش میلیون تومان می باشد