مشاوره حقوقی رایگان - تعهد برای دست بزن شوهر

من 4ماهه عقد کردم همسرم هم فحاشی میکند هم دست بزن دارد من شکایت ازش کردم و گفتم باید تعهد بده که دیگه نمیزنه اما چطور تعهدی بگیرم و در کجا بگیرم که حکم اجرایی داشته باشد و الکی نباشد چون دفتر اسناد رسمی گفت تعهدش اجرایی نمیشه و اگه مجدد بزنه هیچکار نمیتونین بکنین و دوباره باید مراحل شکایت آن را بروید میشه راهنمایم کنید چطور تعهدی بگیرم کجا تعهد بده؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است دفتر وکیل تشریف ببرید و تعهد نامه تنظیم گردد. البته وکیل می تواند راه کارهای بهتری ارائه بدهد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شخصیت زن هم مشابه شخصیت مرد است هیچ مردی حق ضرب و جرح و شتم ندارد بهتر است از ابتدای امر جلوی رفتار غیر انسانی شوهر را بگیرید بلافاصله بعداز هر ضرب و یا جرح و یا شتم با تقاضای معرفی به پزشکی قانونی شکایت کرده و تا انتها و صدور حکم محکومیت و اجرای حکم

ادامه دهید مطمئن باشید تکرار نمیشود اگر هم شد فرصت های جدیدی برای شما فراهم خواهد شد از جمله عدم تمکین و اخذ نفقه