مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی پدر

سلام وقتتون بخیر ببخشید من یه دختر 18ساله ام و پدر من خیلی از فحش های رکیک استفاده میکنن و اونارو به من و مادرم نسبت میدن
قبلا کتک میزدن اما الان کمتر به 123 هم زنگ زدم همون موقع که کتک زدن اما نیومدن
چون گفتن پدرتون بیماری دوقطبی دارن
و یه کارت معلولیت دارن و میگن چون من این کارت رو دارم کسی نمیتونه از من شکایت بکنه ایا درسته؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نماید سپس شکایت نمایید بدوا با مشاوره روانشناس مشورت نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر شما میتوانید درخواست انتقال به بیمارستان و یا بهزیستی را از طریق دادسرا درخواست کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر به هیچ وجه چنین نیست شما شکایت کیفری مطرح کنید ضرب و جرح

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كارت رافع مسيوليت قانوني نيست
و زدن و فحاشي جرم است
لطفا نسبت به درمان ايشان اقدام فرماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای ضرب و جرح و فحاشی هم خودتان هم مادرتان می توانید پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر حق این کارو ندارن باپلیس تماس بگیرید