مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج در صورت باکره نبودن

سلام من دختر 19ساله هستم میخواستم بدونم برای ازدواج و خروج از کشور برای همیشه. نیاز به اجازه پدر هست؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در صورت زوال پرده بكارت و عدم دوشيزگي بسته به مذهب و فتاوي متغير است
فقهای امامیه در این زمینه پنج رأی دارند که عبارت است از: استمرار ولایت برای پدر و جد پدری، استقلال باکره رشیده در نکاح، تشریک ولایت میان دختر و ولی، ثبوت ولایت دائم در عقد نکاح دائم و سقوط آن در نکاح منقطع و سقوط ولایت در نکاح دائم و ثبوت آن در نکاح منقطع. اما در نظام حقوقی ج ا . ایران اذن پدر، شرط تنفیذ عقد نکاح می باشد و بنابراین تنها اگر پدر یا جد پدری نکاح یاد شده را تنفیذ کنند، ازدواج صحیح است.
#دكترامين اميني زارع

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر دختر غیر باکره برای ازدواج نیاز به اذن پدر نخواهد داشت

خیر شخص بالغ برای خروج از کشور نیاز به اجاره پدر ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر حتی اگر 99 سال نیز سن داشته باشند در صورت باکره بودن برای ازدواج نیاز به اجازه پدر و یا حکم دادگاه دارد اما برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر نمی باشد اجازه همسر لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ازدواج نیاز به اجازه پدر نیست