مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از دلال

با سلام من یکسال قبل خودرویی را از دست دلال خریدم تمام سند و مدارک را هم تحویل گرفتم که بعد از چند روز متوجه شدم که این خودرو قبل از من پنج دست با قولنامه گشته بدون وکالت یا تعویض پلاک و من بعد یکماه تحقیق به صاحب سند رسیدم و یک شماره تلفن از او دارم و الان نزدیک به یکسال است که هر چه به او زنگ میزنم به بهانه‌های مختلف برای تنظیم سند حاضر نمیشود و هیچ آدرسی هم از او پیدا نکردم به نظر شما باید در این مورد چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت ایادی ماقبل بدهید ولی قبل از آن نیاز به اظهارنامه‌های هستید .