مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خانه های بنیاد شهید

سلام. من آپارتمانی را حدود 10 سال پیش خریدم ، هم وام بانک مسکن گرفتم و هم استعلام از اداره ثبت و هم سند را تک برگ کردم و مشکل نداشته و ملک آزاد بود، بعد از 5 سال زندگی خانه را به شخصی فروختم، 3 سال پیش معلوم شد که (زمین) این آپارتمان مال بنیاد شهید بوده و الان بنیاد شکایت کرده و سند تمام واحد ها رو قفل کرده، حالا خریدار از من شکایت کرده و خواستار کل هزینه خانه شده و من هم متعاقبا از نفر قبلی شکایت کردم ، از آنجا که من هم این خانه را از شخص دیگری خریدم و او هم از شخص دیگری خریده، آیا من باید پول بنیاد را بدهم یا میشود به نفر قبلی ارجاع داد ؟ به شدت نگرانم و نمیدانم رای دادگاه چطور خواهد بود ؟ خواهشا راهنمایی بفرمایین ممنونم

پاسخ ها :

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
شما پس از پرداخت می توانید به نفر قبلی مراجعه نمایید مگر اینکه بنیاد قبول کنه.