مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری

سلام پدرم یک خانه کلنگی داشت که برادرانم آن را تخریب کرده و نوسازی کردند و دو واحد ساختند آیا اگر واحدها را به اسم خود بزنند حق آنهاست یا شامل ارث پدری میشود؟اگر حقشان است فقط زمین ملک بین ورثه تقسیم میشود یا بقیه در آن ارثی ندارند؟4خواهر و دو برادریم و یه زنبابا داریم مادر در قید حیات نیست

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است ⚖⚖

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام نوسازی باعث محرومیت دیگران از حق قانونی شان نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما حق ارث دارید ولی آنها می‌توانند هزینه های نوسازی را مطالبه کنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به همه کسانی که در زمان فوت پدر زنده‌اند از جمله فرزندان و همسر و پدر و مادر ارث تعلق میگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدرتان زمین را به آنها داده باشند و رضایت به تنظیم سند داشته باشند می توانند به نام خود بزنند.
ولی اگر رضایت نداشته باشند نمی توانند و حقی ندارند.
در این صورت قیمت زمین را باید بین تمام وراث تقسیم کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که سند ندارند ارث محسوب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر جز ماترک پدری
محسوب میشود و

ابتدا باید مشخص گردد که ساختن ساختمان با اجازه و موافقت سایر وراث بوده است یا خیر

و اگر ایشان با اجازه سایر وراث ، ساختمان را ساخته اند سایر وراث در اعیان حقی نخواهند داشت
ولی در عرصه ، تمام وراث سهم خواهند داشت و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارث می برید
درخواست حصر وراثت و سپس تقسیم ترکه تنظیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به توافقی است که پدر شما با برادران شما دارد که باید مورد بررسی قرار گیرد.