مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف مرد

با سلام و خسته نباشید بنده قصد دارم همسرم را طلاق بدهم و حدود 7 ماه پیش برای طلاق اقدام کرده ام جلسات مشاوره را رفته ام و اولین دادگاه هم برگزار شده است الان حدود یکماه است که از تاریخ دادگاه گذشته است و هنوز حکمی برای بنده ارسال نشده است در ضمن همسرم برای نفقه اقدام کرده و دادگاه حکم بریده و من قرار است مبلغ را پرداخت کنم در مورد مهریه هم که یک کیلو شمش طلا است 250 گرم آن را بصورت نقدی پرداخت کرده ام چون ایشان من را با این مقدار از مهریه شان ممنوع الخروج کرده اند و 250 گرم را به اجرا گذاشته اند و 250 گرم مجددا ممنوع الخروجم کرده است و 250 گرم هم هنوز پابرجاست سوال من این است که باتوجه به اینکه بخواهم 750 گرم باقیمانده از مهریه را اعسار کنم با احتساب اعتراض های ایشان چقدر طول میکشد حکم طلاق اجرا شود؟در ضمن شعبه رسیدگی کننده در کرج میباشد با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه به تدابیر جدید ابلاغی از سوی مسولین قضایی درخواست اعسار را راحت تر از قبل می پذیرند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما حتما می توانید دادخواست اعسار وتقسیط دهید و بنده از وکلای کرج می باشم در صورت تمایل تماس بگیرید .