مشاوره حقوقی رایگان - عسر و حرج

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز
اگر خانومی بدون دلیل از شوهر خود تمکین نکند و شوهر حکم تمکین بگیرد
و بد از گذشت چند سال میتوامه بگه که همین جدای طولانی مدت من ناشی از کراهت شدید من است ومهرمو میبخشم و طلاق میگیرم
ایا دادن قسطی مهریه در این نوع طلاق تاثیر داره و بگه بقیه مهرو میبخشم و طلاق میگیرم
اگر جواب وکلا مثبته انطور باشه هر زنی مدت زیاد از شوهرش تمکین نمیکنه و بد مهرشو میبخشه طلاق میگیره ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله امکان صدور حکم طلاق می باشد