مشاوره حقوقی رایگان - سوال درمورد حق طلاق زن ناشزه

سلام باتشکرازمحبت وکلامحترم.
بنده حدودیکسال هست که باشوهرم اختلاف داریم ومقصر هم خودم وخانوادم بودیم وبعد یه مدت به اجراگذاشتن مهریه خودم از پول زدن توزندگی مشترک طی اختلاف ازم متنفرشد وحکم تمکین هم گرفت وناشزه شدم.
بالاخره مجبورشدم درخواست طلاق بدهم. شوهرم هیچگونه ایرادی ندارد نه اعتیاد نه دست بزن ونه هیچ چیز دیگه ای.
آیامیتونم دردادگاه حق طلاق روبگیرم به دلیل کراهت به شوهرم. ومهریه ام رو هم بگیرم؟
اون تا کامل مهریه ام رونبخشم طلاق نمیده.
ولی من نمیخوام از مهریه ام بگذرم.
؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
مهریه قابل مطالبه است

و با شرایط خاصی امکان طلاق وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر
جهت طلاق باید عسر و حرج اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نمیشود به اینصورت که
مهریه را ببخشیید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر بخشی از مهریه را به دلیل کراهت می بخشید و تقاضای طلاق می دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بعلت کراهت می خواهید طلاق بگیرید با بخشش یک مال یا بخشی از مهریه می توانید طلاق بگیرید
در صورت تمایل با بنده در تماس باشید