مشاوره حقوقی رایگان - الزام به درخواست رسیدگی به سختی و زیان آور از طریق اداره کار و تامین اجتماعی

باسلام و احترام
پدرم چند سال قبل بازنشسته شده و بعد از بازنشستگی پدرم با توجه به شرایط شیمیایی و فیزیکی شرکت کارگران شاغل در شرکت مشمول سختی کار شده و کسانی که بعد از پدرم بازنشسته شده اند با سختی کار بازنشسته شده اند. از طریق دیوان عدالت اقدام به شکایت از اداره کار و سازمان تامین اجتماعی کردیم که به درخواست سختی کار پدرم رسیدگی کنند چند روز پیش از دیوان عدالت ابلاغیه آمد که تامین اجتماعی درخواست را رد کرده و اداره کار درخواست را پذیرفته که رسیدگی کند و دیوان عدالت پرونده را مختومه اعلام کرده است.
با این شرایط روند پرونده چگونه است و ما از چه طریقی پیگیری کنیم در ضمن در لیست اداره کار پدرم را بعنوان کارگر ساده رد کردند در صورتی که پدرم در شرکت بعنوان پرسکار روی دستگاه پرس 500تنی کار کرده ولی پدرم را کارگر ساده رد کردند
لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از اداره کار پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با ارائه مدارک شغلی از اداره کار پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما شامل چند بخش جداگانه حقوقی است که باید تک تک بررسی کردو سپس به نظر قطعی رسید⚖

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره کار برسی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت احقاق حق خود به اداره کار و یا وزارت کار مراجعه بفرمائید.