مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال خودرو

سلام من یه پیکان رو از پسر عموم خریدم اونم از یکی دیگه حالا من فروختم به دوستم اونم به دوستش فروخت. حالا سند و پلاک هنوز به نام نفر اول هست الان میخوایم بنام نفر آخر بکنیم صاحب سند که نفر اول هست نمیاد برای نقل و انتقال. گفتم ببینم روال کار چیه که این ماجرا درست بشه؟؟؟ ایا درصورت شکایت فقط نفر اول و آخر درگیر شکایت هستن یا بقیه هم درگیرن؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نفر آخر باید نسبت به ایادی ماقبل دادخواست دهد . ولی قبل از آن اظهارنامه دهد . ولی اگر متوجه نشدید نیا به مشاوره حضوری هستید .