مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از جانب زوجه و عدم موافقت زوج در طلاق

عرض سلام. حدود یکسال که با خانمم اختلاف پیدا کردیم و بدون دلیل از خونه رفتن و با پیگیری هایی که کردم دادگاه عدم تمکین خانم رو دادن و ناشزه محسوب میشه. الان چند ماه درخواست طلاق داده به خاطر عسر و حرج. دوسال باهم زندگی کردیم. یه اتفاق افتاد اوایل زندگی که خانمم لیز خورد و پاش شکست الان شکایت کرده که من اینکارو کردم و دو نفر شاهد خاله و شوهر خاله خودشو اورده شهادت دادن که من به اونا گفتم که خانمم من زدم پاش شکست. درگیر اون پرونده هستم. ایا با این اوصاف دادگاه حکم طلاق میده به خانمم درصورتیکه که من کاملا میخام‌خانمم برگرده سر خونه باهم زندگی کنیم. اون پرونده شکستگی سه سال پیش بوده و ما بعد اون‌ مسیله حتی دوسال بدون هیچ مشکلی زندگی داشتیم. ممنونم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در آن پرونده رای بیاورد و عسر و حرج خود را ثابت کند طلاق هم می تواند بگیرد .