مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 08/10/1398 تعیین گردید یعنی چه؟

با سلام و احترام
بنده جهت عدم اعمال سوابق خدمتی ( بدلیل واریز مبلغ پس از مهلت مقرر ) به دیوان مراجعه کرده و مستندات خود را ارائه کردم.
دیوان ابتدا این پیام را داد :در تاریخ 19/09/1397 وقت نظارت برای تاریخ 14/12/1397 تعیین گردید
سپس در تاریخ 19/12/1397 وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 05/05/1398 تعیین گردید و جدیدا این پیام را داده است .وقت نظارت به لحاظ انقضاء مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 08/10/1398 تعیین گردید..
آیا منظور دیوان محترم بنده میبایستی در تاریخ مذکور حضور داشته باشم .؟ با تشکر

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام/وقت نظارت برای اینست که پرونده از مسیر رسیدگی خارج نشود و در وقت نظارت قضاه بدون حضور طرفین دعوا جلسه ای برای بررسی پرونده تشکیل می دهند.