مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به پسر از کار افتاده

سلام فقط میخواستم بگم با دقت جواب بدین یا اصلن جواب ندین میگید از کار افتادگی کلی باشین حقوق به پسر تعلق میگیرد به خیلیا جواب دادین ولی بعد 10 سال با تاییدیه از کار افتادگی کلی حقوق پسر رو صندوق بازنشستگی قطع کرده و میگه باید قبل فوت پدر از کار افتاده بوده باشی سربازیت از معافیت باشه یک ماه بیمه نداشته باشی حتی خویش فرما و حتی ازدواج نکرده باشی طبق قانون صنذوق بازنشستگی شماها فقط بله اگه از کار افتاده کلی و از طریق ارگان مربوطه خدایی اینا جوابن
بعد ده سال حالا برو دیوان
لعنت بهشون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه می شود حتماً قبل از هر اقدامی از مشاوره وکیل به صورت کامل کمک بگیرید تا راه را اشتباه نروید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که تحت تکفل پدر بوده باشد منعی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت
اقامه دعوا نمایید و نتیجه خواهید گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواستی تنظیم کنید و از طریق دفاتر مرجع قضایی برای دیوان عدالت اداری ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و