مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه برای معاون دادستان صادر شد یعنی چه؟

با سلام خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.بنده شاکی هستم.میخواستم ببینم معنی این چی میشه ..؟؟؟(ابلاغیه مورخ ... جهت ابلاغ دادنامه شماره ... مورخ ...برای دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 15 تهران - معاون دادستان در دادسرا صادر شد)
از طرفی هم داخل قسمت اطلاع رسانی پرونده 3 تا قسمت داره که اولی مربوط به دادسرا دومی مربوط به دادگاه و رای دادگاه که به نفع بنده بود و سومی مربوط به دادگاه تجدید نظر 14 تهران میباشد که متهم اعتراض زده..و در هر سه قسمت خلاصه پرونده را مختومه شده است نوشته..ولی متن بالا در قسمت روند کار پرونده در مورد سوم (دادگاه تجدید نظر ) میباشد..و هنوز هیچی برام ابلاغ نشده..چیکار کنم اساتید؟؟؟؟ میشه هر چه زودتر راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است حضورا ماجرا را پپیگیری نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام ظاهرا پرونده مختومه شده است برای اطلاع بیشتر به شعبه بدوی مراجعه نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دادنامه صادر شده و برای ابلاغ به شما برای دادسرا ارسال گردیده . منتظر ابلاغ باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادنامه صادر شده و برای ابلاغ به شما برای دادسرا ارسال شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می رسد پرونده اتهام به مقام ارجاع دادستانی �سال شده است اما توصیه می‌شود به صورت حضوری از شعبه بعدی رسیدگی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است