مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام چطور میشود شخصی چندین مورد تهمت دزدی کتبا به کسی در خود اگاهی نسبت دهد و بعد از اعاده حیثیت رای دادگاه این باشد که سوء نیت مجرمانه نداشته و تبرعه بشود یعنی بهمین راحتی میشه ابروی کسی را برد و با بی ابرویی کشاند اگاهی بعد هم تبرعه شد

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام طبق اصل 34 قانون اساسی:دادخواهی حق مسلم هر فرد است و اگر شکایتی مبتنی بر کذب و غرض و ایذاء نباشد،افترا تلقی نمیشود