مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام.در سال هزار رو سیصد سی که پدر بزرگم چند تا زمین دیم کشاورزی ویک حیاط خریداری کرده . طرف آغاز اون موقع سند زمین ها رو پیش خود نگه داشته که نمی‌دهد ‌. از چه راه حلی میتونیم سند را ازش بگیریم.ممنونم

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال ثبت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما مبایعه‌نامه دارید باید دادخواست مناسب اقامه نمایید و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر سند انتقال یافته اظهارنامه ی استرداد سند و اگر انتقال نیافته اظهارنامه ی الزام به تنظیم سند رسمی برایشان ارسال کنید . در صورت عدم توجه دادخواست دهید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بدید و نهایتا دادخواست استرداد اسناد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر زمین ها متعلق به پدربزرگ تا ن باشد نمی تواند وی را مجبور کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به طور قضایی باید موضوع را پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا اظهارنامه ارسال کنید
به استناد مدارک الزام به تنظیم سند مطرح نمایید