مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند زمین

با سلام
اگر درخواست زدن سند رسمی برای فروشنده تنظیم کنیم و فروشنده بازم سند نزنه در صورتی که در قولنامه نوشته که باید سند بزنه چی میشه
ممنونم جوابمو بدید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق مرجع قضایی الزام به انتقال رسمی میگردد ونهاینا نماینده دادگاه سند انتقال را امضا خواهد نمود

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام بعد از محکومیت فروشنده به تنظیم سند در صورتی که وی حکم دادگاه را اجرا ننماید از طریق اجرا احکام سند اجرایی تنظیم میشود

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

الزام به تنظیم سند میتونید بدید

شهريار  گرامي نژاد

شهريار گرامي نژاد :

دادخواست الزام به تنظیم سند بدین البته باید امکان وشرایط مهیاباشه ازقبیل اینکه ملک صورتمجلس تفکیکی داشته باشه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است در دفترخانه گواهی عدم حضور بگیرد و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نپایید پس از قطعی شدن و عدم اقدام از جانب محکوم علیه دادگاه امضا می زند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خریدار باید ابتدا از دفترخانه ، گواهی عدم حضور فروشنده برای انتقال سند رسمی در موعد مقرر
، دریافت نمایید
و سپس خریدار باید اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی و مطالبه وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد اقامه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید در صورت عدم اقدام، دادورز دادگاه به قائم مقامی فروشنده سند بنام‌شما میزند

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدین

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام دعوای الزام به تنظیم سند رسمی انتقال طرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید
همچنین
بستگي به مفاد قرارداد دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

علاوه بر الزام به تنظیم سند از طریق دادگاه، اگر وجه التزام تاخیر در انتقال سند نوشته شده باشد ، قابل مطالبه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادگاه نماینده معرفی می کند به جای فروشنده امضا کند

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام . با طرح دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی ملک ، دادگاه اقدام به بررسی و صدور رای خواهد نمود . چنانچه پس از محکومیت نیز ، ایشان اقدامی ننماید ، از طریق واحد اجرای احکام و‌نماینده ی دادگاه ، اقدامات مربوط به تنظیم سندرسمی انجام خواهد شد .